Interim Management

Is uw organisatie actief in wonen of zorg en op zoek naar een interimmanager? Bij mij bent u aan het juiste adres. Tenminste, als u iemand zoekt die doortastend te werk gaat, afspraken nakomt en knopen durft door te hakken.

Ervaring

In het nabije verleden was ik ondermeer actief als regiomanager voor een middelgrote zorgverlenende instelling. Hierbij rapporteerde ik direct aan de Raad van Bestuur. Mijn aandachtsgebieden voor de zorg omvatten met name intra- en extramurale zorg en daarnaast facilitaire processen en huisvesting. Met onderwerpen als verbeteren productiviteit, afstemmen personeel/functiemix, juiste inzet van de juiste mensen ga ik graag voor u aan de slag.

Woningcorporaties kan ik ondersteunen als interim manager, bijvoorbeeld op het gebied van strategieontwikkeling en beleid. Ook aan het starten en begeleiden van samenwerkingsverbanden met partners lever ik graag een waardevolle bijdrage.

Enkele afgeronde interimmanagement opdrachten zijn:

  • Manager Facilitair Bedrijf bij fusie-zorginstelling in West-Nederland
  • Regiomanager verpleging en verzorging bij  een zorginstelling in West Nederland
  • Unitmanager Thuiszorg bij een zorginstelling in West Nederland
  • Divisiemanager Gemeentelijke Diensten bij een zorginstelling in West Nederland
  • Manager Klantbeheer bij een woningcorporatie in West Nederland
  • Relatiebeheerder bij een woningcorporatie in West Nederland

Sinds 2009 ben ik bij de Stichting IM-register ingeschreven als registermanager (rm). Voor opdrachtgevers is dit van belang omdat hiermee onder andere geldt dat behaalde resultaten in opdrachten worden getoetst, deelname aan intervisie en schaduwmanagement is geregeld en de IM-code (pdf) en het Tuchtrecht worden onderschreven.